Hur man ser till att varorna förpackas ordentligt

En av de viktigaste delarna av att ha en webbshop är att se till så att varorna blir levererade hela och utan skador. Varorna måste förpackas ordentligt med bubbelplast och förseglas så att de inte blir skadade av transporten. Papplådor är det populäraste fraktmediumet, men en papplåda i sig är inte nog för att vara säker på att varorna blir försända ordentligt. Papplådan måste förseglas ordentligt så att den inte öppnar av sig själv och spiller innehållet under vägs. Lådan måste även ha rätt information på sig så att de olika transportföretagen vet vart förpackningen ska skickas hän. Sist men inte minst måste innehållet i papplådan säkras mot skak och stöt. Detta görs vanligtvis med bubbelplast eller räfflad papp som kan absorbera stöten. För speciellt ömtåliga varor rekommenderas det att använda flera lager av bubbelplast och även olika storlekar. Nedanför artikeln hänvisar vi till en video från det amerikanska transportföretaget FedEx som visar hur de förpackar deras varor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *